DRAMA FARAH SYAKIRA

Diperoleh pada 19 April Laman ini diubah buat kali terakhir pada Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Kuasa Gerak Khas Utusan Malaysia. Pada 18 Ogos , syarikat ini menerbitkan filem drama percintaan, Sembilu yang mengisahkan kisah cinta antara penyanyi rock terkenal, Awie, dengan kekasihnya Wati yang dihalang oleh abang Wati. Dicapai 4 November

Ia turut melancarkan kerjaya lakonan Ratu Rock Negara, Ella. Selain daripada penerbitan televisyen dan filem, Skop Productions juga mempunyai beberapa anak syarikat yang mengendalikan perniagaan lain. Syarikat penerbitan filem Malaysia Syarikat yang berpangkalan di Kuala Lumpur Syarikat Malaysia Syarikat yang ditubuhkan pada Syarikat penerbitan televisyen Malaysia. Filem yang ditayangkan pada 1 Januari yang menerima dua pencalonan di Festival Filem Malaysia ke-9 dan dipertontonkan di Festival Filem Antarabangsa Pyongyang. Logo terkini Skop Productions sejak 1 Februari , ia diperkenalkan menerusi siri drama Gerak Khas musim ke Ruang nama Rencana Perbincangan. Halaman menggunakan Columns-list dengan parameter yang tidak digunakan. Antara drama yang dihasilkan ialah:.

Skop Production Sdn Bhd

Dicapai pada 2 Jun Tiga filem terbitan syarikat ini bagi merupakan kejayaan komersial, kecuali Aku Bukan Tomboy yang gagal mengulangi kejayaan dua filemnya bagi tahun tersebut. PadaSkop menerbitkan filem sulungnya Bayangan Maut arahan Yusof, yang turut menulis lakon layar dan berlakon.

Kisah unit elit polis dalam Metro Skuad Sensasi Selebriti. Kuasa Gerak Khas Utusan Malaysia.

  HARIM SOLTAN SEASON 2 EPISODE 76

Logo terkini Skop Productions sejak 1 Februariia diperkenalkan menerusi siri drama Gerak Khas musim ke Skop Productions ditubuhkan pada 13 Mac oleh Yusof Haslam yang ketika itu berusia 31 tahun dengan ibu pejabatnya terletak di Danau Kota, Kuala Lumpur. Pada 18 Ogossyarikat ini menerbitkan filem drama percintaan, Sembilu yang mengisahkan kisah cinta antara penyanyi rock terkenal, Awie, dengan kekasihnya Wati yang dihalang oleh abang Wati.

Ia seterusnya diikuti oleh beberapa filem pecah panggung termasuk filem drama romantik aksi Sembilu dan kesinambungannya pada Antara drama yang dihasilkan ialah:.

18 Best Exo images in

Selain daripada penerbitan televisyen dan filem, Skop Productions juga mempunyai beberapa anak syarikat yang mengendalikan perniagaan lain. PadaSkop menerbitkan drama kepolisan Gerak Khas yang menerima pengiktirafan The Malaysia Book of Records sebagai siri televisyen kepolisan paling drana bersiaran.

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Diperoleh pada 26 April Filem yang ditayangkan pada 1 Januari yang menerima dua pencalonan di Festival Filem Malaysia ke-9 dan dipertontonkan di Festival Filem Antarabangsa Pyongyang. Diperoleh pada 21 Julai Syakura pada 19 April Dicapai 4 November Kebanyakan drama bersiri syarikat ini disiarkan menerusi RTM.

Syamsul Yusof Syafiq Yusof.

Diana Danielle

Dicapai pada 26 April Yusof Haslam 23 tahun terbitkan drama kepolisan Utusan Malaysia. Syarikat penerbitan filem Malaysia Syarikat yang berpangkalan di Kuala Lumpur Syarikat Malaysia Syarikat yang ditubuhkan pada Syarikat penerbitan televisyen Malaysia.

  AMPEG VT-120 TRI-AX SERIES

Dicapai 1 Disember Filem kedua terbitan Skop Productions ialah Pemburu Bayang yang bergenre aksi misteri. Dalam bahasa lain Tambah pautan.

▷ #farahsyakira – Instagram hashtag Photos & Videos • Pikdo

Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Halaman menggunakan Columns-list dengan parameter yang tidak digunakan.

Skop Productions menerbitkan tiga filem yang menguntungkan bagi danaksi perlumbaan Evolusi KL Drift 2seram Khurafat: Syarikat ini hanya mempunyai dua kakitangan semasa awal penubuhannya. Diperoleh pada 31 Oktober Ia turut melancarkan kerjaya lakonan Ratu Rock Negara, Ella.

Antaranya, siri Gerak Khasyang sudah ke udara sejak lagi. Diambil daripada ” https: Syarikat ini banyak menghasilkan drama bersiri untuk beberapa stesen televisyen. Senarai filem terbitan Skop Productions.