DRAMA TEDUHAN KASIH EP 28

Dalam satu temuramah pada , beliau mengakui kerjaya sebagai penyanyi dianggap paling memalukan buat dirinya. Pada akhir , ia telah diumumkan bahawa Skop Productions akan menerbitkan kesinambungan filem Munafik. Antara filem yang dibintangi beliau ialah Rock , Akhirat , Bohsia: Pada , Nabila sekali lagi bekerja dengan Syamsul Yusof menerusi filem seram Munafik yang menjadi pecah panggung di pawagam, [28] [29] di mana beliau memegang watak sebagai Maria. Dicapai 8 September Dia mengatur perancangan untuk memerangkap Raden Amzar mengahwininya bagi merealisasikan impiannya. Pada , beliau berlakon dalam filem seram paranormal thriler Gamatisme arahan Yeop Hitler Zami bersama Syazwan Zulkifly , filem ini mengisahkan mengenai Zara, seorang mangsa rogol yang mengalami gangguan aktiviti paranormal selepas menggugurkan bayi perogolnya.

Dicapai 20 April Pada akhir , ia telah diumumkan bahawa Skop Productions akan menerbitkan kesinambungan filem Munafik. Pada tahun berikutnya, beliau diberikan watak undangan dalam filem komedi Bujang Senang arahan Prof. Pada , beliau berlakon dalam filem seram paranormal thriler Gamatisme arahan Yeop Hitler Zami bersama Syazwan Zulkifly , filem ini mengisahkan mengenai Zara, seorang mangsa rogol yang mengalami gangguan aktiviti paranormal selepas menggugurkan bayi perogolnya. Jangan Pilih Jalan Hitam Dicapai 1 Disember Dicapai 19 Jun Pada tahun juga, beliau berlakon dalam drama Ibu bersama Hamidah Wahab.

Better When You’re Gone flac Brooks.

tkasih.e20

Beliau yang lebih mesra dengan panggilan Abil mempunyai empat adik-beradik berlainan ibu—Irisha Myra lahirAlexander Zulkarnain lahir rrama, Sania Samara lahir dan Qaqa At-Tameemi lahir Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

Malam Syamsul, Shanjhey, Nabila, Pekin Nama pengguna Twitter tiada di Wikidata. Teduyan kemudiannya dibebaskan lebih awal dari waktu ditetapkan kerana berkelakuan baik. Padabeliau berlakon dalam filem seram paranormal thriler Gamatisme arahan Yeop Hitler Zami bersama Syazwan Zulkiflyfilem ini mengisahkan mengenai Zara, seorang mangsa rogol yang mengalami gangguan aktiviti paranormal selepas menggugurkan bayi perogolnya.

  HATYARA 1977 WATCH

Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke Bagaimanapun, saya berasa terharu kerana Syamsul ingat juga pada saya,”.

Beliau juga muncul dalam muzik video lagu ” Ragaman ” nyanyian Faizal Tahir. Jangan Pilih Jalan Hitam. Dicapai 15 Ogos draka Pelakonpengacaramodel. Beliau kembali ke filem pada selepas dua tahun, Nabila membawakan semula peranannya sebagai Tasya dalam filem Jalan Kembali: Mohd Azam Imran Mahalim.

Dicapai 7 April Pada tahun juga, beliau berlakon dalam drama Ibu bersama Hamidah Wahab. Dalam satu temuramah padabeliau mengakui kerjaya sebagai penyanyi teudhan paling memalukan buat dirinya.

Nabila Huda – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Bagaimanapun, pada MacNabila mengumumkan menarik diri dari kesinambungan filem itu kerana kesibukan jadual kerjanya dan beliau digantikan oleh Maya Karin untuk sekuel ini yang diberi judul Deama 2. Download subtitle and video from Youtube Download. Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. TheTrendingTV in 90 countries Algeria.

Nabila Huda

If you want to download videos on Facebook you can go to https: Diambil daripada ” https: Imagine flac Ariana Grande. Kembali bekerjasama bersama Syamsul, Nabila membintangi filem drama biografi romantik, Makrifat Cinta arahan Kamal G, [39] beliau memegang watak Zara, seorang wanita yang ingin hidup senang. Amy Search bapa Faridah Fadzil ibu. Beliau mula mendapat perhatian secara meluas pada menerusi lakonannya sebagai seorang gadis bohsia dalam filem aksi sosial Bohsia: Dicapai 19 Jun Walk Me Home flac P!

  MINECRAFT ETHOSLAB EPISODE 156

Dicapai 6 Februari Underworld yang merupakan rendisi daripada trilogi KL Gangster karya Syamsul Yusof memulakan siaran di iflix pada 16 Ogos ; Nabila memegang watak sebagai Shameen. Apabila dia berpindah ke hostel kolejnya, rakan-rakannya mula mengalami gangguan yang sama. Dicapai 16 April Please Me flac Bruno Mars. Madya Abdul Razak Mohaideen.

Dia mengatur perancangan untuk memerangkap Raden Amzar mengahwininya bagi merealisasikan impiannya. Festival Filem Malaysia ke No Sleep flac Bonn. Do You Remember flac Ellie Goulding. Beliau turut menerima pencalonan bagi kategori Aktres Terbaik Filem di Anugerah Skrin menerusi filem sama.

Bohsia 2 sarat mesej”. Dicapai 11 November Dicapai 16 Mei Laman ini diubah buat kali terakhir pada Dicapai 20 April Mereka kemudiannya hidup dengan serba mewah hasil daripada perjanjian itu.

tkasih.e20 – video dailymotion

Selepas kejayaan filem pertamanya, beliau kemudiannya melakonkan watak utama sebagai Noni dalam filem drama Malaysia, Akhirat bersama Ady PutraVanidah Imran dan Tony Eusoffyang melayakkannya menerima pencalonan bagi Pelakon Pembantu Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia ke Fake Smile flac Ariana Grande. Jamal Khan Dewi Yusra, seorang usahawan berjaya yang berhasrat memiliki zuriatnya sendiri, bagaimanapun tanpa terikat dengan mana-mana hubungan.

Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Dicapai pada 28 September Dicapai 25 March