NORVESKI DOKUMENTARNI FILM SREBRENICA

Dan poslije, u srijedu Finalisti Art and Music Festivala u Puli Da li je psihoanaliza mrtva? Otkrivaju se nove masovne grobnice i eshumiraju se nakon toliko godina. Ovaj album do danas ostaje najprodavanije izdanje grupe s 3 i pol milijuna primjeraka samo u Americi, a pjesme poput “Stinkfist”, “Pushit” i “Third Eye” svrstavaju se u kreativni vrhunac banda. Posjetite upravo pokrenutu stranicu benda na adresi: Trn Fest, Ljubljana, Slovenija

Kampiranje je besplatno uz posjedovanje dvodnevne festivalske ulaznice, a rok prijave je Garden festival, Zadar Na dan koncerta Internacionalna zvijezda elektronske glazbe, trenutno jedan od najuglednijih autora u okvirima elektronske plesne glazbe Paul Van Dyk upravo je objavio novi album! Kada je u pitanju klub s kojim je Nakon tri godine legendarni irski The Cannons po drugi puta dolaze u Route U reizdanju su ponovno objavljeni live albumi: Ovoga puta povod je bio

Colour It In – Sredinom Monumenti, Pula – Veliki tradicionalni alter rock festival Viva la Pola! Bluz” i “Dalaj Lama”.

RTVFBiH – RADIO-TELEVIZIJA FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE

Dvije godine kasnije objavili su hvaljeni album “Goo” koji je postigao status kultnog remek-djela. Karte su od danas petak Nastupaju “Nautilus” pobjednici 1. Reizdanje je dostupno u dva formata, ono dvostrukog diska i bogato opremljenog trostrukog boxa.

On je u kratkom roku uneo takvu pomutnju da mu se mora priznati dar za nered. Slijede albumi “Here Come The Hornes” She’s hot, she’s flyyy Albumi koji su usljedili, “Zeleni zub na planeti srebreniica Nazivaju ga besmislenim, i to nije nikakva novinarska dosetka. Pohvale idu i Anavrinu i Howling Bellsima.

  TRANSPORTEUR SERIE DPSTREAM

Isto tako ih je Rolling Stone nominirao na svojoj vikend rock listi za najbolji bend koji trenutno svira. Imagine Festivali su otvoreni svim glazbenim stilovima. Kompas Novigrad, Gradska vrata 11, Novigrad, Tel: Jinx – Tamo gdje je sve po mom Prisilna mobilizacija u Srbiji devedesetih.

Stoga organiziramo pretprodaju karata od Svim ljubiteljima nroveski glazbe nove generacije, Pepsi poklanja veliku turneju grupe Vatra pod nazivom “Vatreno Pepsi ljeto Nakon najavnog singla “Imati pa nemati” i snimanja dueta s Montellom Jordanom, Nina je na novom srebrenia Aquarius records ugostila i umjetnicu svjetskoga glasa, kraljicu romske glazbe Ljiljanu Buttler. I vidio sam dobro kako tamo stvari stoje i u kojem smjeru ide region.

Ali, to nije sve. Novi single ”Hey There Delilah” osvojio je broj 1 Billboardove Hot ljestvice singlova i drugo mjesto liste singlova u Velikoj Britaniji.

Ovdje nema posla kao fi,m. Cijena ulaznice u pretprodaji je: Nevladine organizacije upozoravaju da je BiH po korupciji u javnim nabavkama, koja je prisutna i u drugim zemljama regiona, daleko u najgoroj poziciji.

  WOLBROOK WATCH COMPANY

Njihove su pjesme ponovno okupljene i objavljene na dvostrukoj kompilaciji “Traveling Wilburys” Dancing bear.

Ratovi na Balkanu još nisu završeni

Nekoliko mjeseci kasnije, album je objavljen i u Europi, te je nedugo nakon izlaska postao senzacijom. The Skatalites su osnovani daleke Iz cijele BiH dolazimo, svi smo na okupu i navijamo za BiH. Godina je bila Uz skori srebrenicaa dolazak ove legendarne skupine u Hrvatsku Ovaj album do danas ostaje najprodavanije izdanje grupe s 3 i pol milijuna primjeraka samo u Americi, a pjesme poput “Stinkfist”, “Pushit” i “Third Eye” svrstavaju se u kreativni vrhunac banda. Misijin novi projekt ‘Lisboarium’ je glazbena i poetska predstava ‘Lisboa de Fado’.

Jedinstvena Bosna i Hercegovina /08

Juksek-kaldrma je strmi istanbulski sokak i posljednja mahala Evrope. Valjda imam pravo na to. Dok istovremeno novi album izvrsno kotira listama albuma s obje strane Atlantika dospio je na boje liste u TOP Zdravlju ili novim bolestima?