TRILOGIJA SVEDSKI FILM

Gleda se u dahu, verujem da ce uzivati svako ko ga pogleda. Eto, buduci da je pokretac teme dobio masu preporuka, nadam se da se nece naljutiti da iskoristim temu da ja dobijem neku preporuku. Ovaj film je samo trosenje vremena, moj predlog je preskociti. Connections Referenced in Everything Wrong with Nisam siguran da li je vec bilo na temi ali i ako je bilo da ponovim White House Down – preporuka svima koji vole americke “spektakle” sa mnogo pucanja, explozija, “drame”, pretnja ispaljivanjem nuklearki, izdaja u Beloj Kuci, devojcica koja place Film traje skoro cela 3 sata i jednostavno je odlican! Zbog toga ja prvo koristim pretragu pre postavljanja filma, da se ne bi ponavljalo bar desetak filmova sam hteo da preporucim, al mi je pregraga ukazala da je to neko vec ucinio, pa ih nisam preporucivao. Jagnjeca brigada dobro moram malo drugare da izreklamiram:

U principu, ni jedan film od ova 3 nije bas neki kvalitet, ali moze da se pogleda. Bas sam na jednom forumu trazio neke serije pa hajde i ovde da vas pitam ako imate nesto na umu za preporuku: Film za sva vremena, na vrhu IMDB-ove liste. Ni ostali zanrovi nisu bolji. Gledao sam pre neki dan Prometheus i svideo mi se. The return of a star-studded dramedy , a space epic , and the Michael Jackson doc that shocked Sundance are our picks of the week. Stranger2 – ne, moja greska Topla preporuka od mene.

  CRTANI FILM LEDENO DOBA 4 NA SRPSKOM

Preporucite neki film.

The Man from Earth. The Machinistako ni zbog cega drugog a itekako ima zbog cega zbog odlicnog Bejla!

The Skin I Live In http: Ono gore nije klasican horor. Odlicna nova remanticna komedija. Za ove mogu trologija potvrdim iz prve ruke da su vrh po meni: Taken – http: Ako se nekom svideo OldBoy onda ce i ovi: No dobro ipak film se moze pogledati da se ne razmislja posle puno o njemu, nije to film koji cemo za 10 godina traziti opet da gledamo vrtece se to po televiziji i vrteti.

Svaka preporuka Naravno, film obradjuje samo vrlo mali deo price Mitkoni Sa malim zakasnjenjem: Na vise mesta se pominje Cidade de deus film, za one kojima se to dopalo, vredi pogledati i tropa de elite.

Kada smo se dotakli DEPPa. Doduse, steta sto ja nemam seficu kao ona zubarka. CoyoteKG Evo jedan koji je bas na mene ostavio utisak: Edit Did You Know? In a Better World. Naravno postoji i americki rimejk?! Preporuka onima koji vole taj zanr.

Stieg Larsson

Mentalna nestabilnost Tiffany Maxwell Jennifer Lawrence je njena tuga od gubitka svoga muza koja se manifestuje u promiskuitetu. Eto ako jedino moderator hoce da se konsultuje sa ostalim’ kolegama pa da je oznaci kao TOP temom bar sto se tice ove stvari u pod-forumu Kulture. Deinstaliraj SVE kodeke koji su ti na kompu. Lincoln jeste odlican film i treba ga pogledati ali ja bih preporucio – http: Po gilm, treci deo je najlosiji od celokupne triologije i Kris Nolan je bas zasrao sa ovim filmom. Ima li sta na ovu temu?

  STORYPOD SHORT FILMS

Pretpostavljam da si ga gledao, cim si napisao da je veoma potresan.

The Killer Inside Me. Za razliku od predhodnih, ovde su se svi, da prostis, uvalili u nje-sra: Uradjena je extra,kao uzivo: Svideo mi se i prvi trilogika drugi deo. Samo je malo bolestan film. Anchorman – The Legend of Ron Burgundy Dobra komedija o vremenu kada su spikeri bili glavne face.

Preporuka za oba filma! Lisbeth is recovering in a hospital and awaiting trial for three murders when she is released. Nije los i treci,ali sa cetvrtim,petim i sestim delom su ga bas preterali. Big Top Pee-wee Sjajna ekipa ga uradila Jedan relativno matori Children of men.